Oefengroep COPD

Voelt u zich benauwd wanneer u zich inspant? Heeft u ook last van hoestbuien? U zult denken dat het beter is om iedere lichamelijke inspanning te vermijden en daarmee uw benauwdheid te verminderen. Maar het omgekeerde is waar. Wist u dat wanneer u chronische bronchitis of longemfyseem heeft, kortweg COPD, het extra belangrijk is dat u beweegt? Als u minder beweegt, zult u juist eerder klachten krijgen en uw mogelijkheden zullen steeds verder afnemen.

Oefengroep COPD

Voelt u zich benauwd wanneer u zich inspant? Heeft u ook last van hoestbuien? U zult denken dat het beter is om iedere lichamelijke inspanning te vermijden en daarmee uw benauwdheid te verminderen.

Maar het omgekeerde is waar. Wist u dat wanneer u chronische bronchitis of longemfyseem heeft, kortweg COPD, het extra belangrijk is dat u beweegt? Als u minder beweegt, zult u juist eerder klachten krijgen en uw mogelijkheden zullen steeds verder afnemen.

Neem direct contact op.

  Elke dag verantwoord bewegen

  Speciaal voor mensen met COPD hebben we bij Corpus Fysiotherapie oefengroepen voor mensen met COPD ontwikkeld. Tijdens de behandelingen werkt U samen met uw fysiotherapeut om gezond en verantwoord te bewegen. Wat levert het u op? Minder benauwdheid, meer uithoudingsvermogen en verantwoord bewegen!

  oefengroep copd

  De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

  Paulien Wildhagen

  Direct contact opnemen

  Wilt u uw hobby, sport of werk ook snel weer oppakken?
  Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met u aan de slag voor snel en efficiënt herstel.