Medische fitness

Medische Fitness is bedoeld voor mensen die graag op eigen schema aan hun conditie willen werken. Tijdens dit trainings-uur werkt u onder begeleiding van een fysiotherapeut uw eigen trainingsprogramma af. Als u veilig en verantwoord wilt sporten of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen, is fysiofit iets voor u! De groepen bestaan uit 6 tot 10 personen. Hierdoor is er veel persoonlijke begeleiding mogelijk.

Medische fitness

Medische Fitness is bedoeld voor mensen die graag op eigen schema aan hun conditie willen werken. Tijdens dit trainings-uur werkt u onder begeleiding van een fysiotherapeut uw eigen trainingsprogramma af.

Als u veilig en verantwoord wilt sporten of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen, is fysiofit iets voor u! De groepen bestaan uit 6 tot 10 personen. Hierdoor is er veel persoonlijke begeleiding mogelijk.

Neem direct contact op.

  Werkwijze

  Vooraf een intake
  Vooraf wordt middels een intake besproken wat u wil verbeteren (bijvoorbeeld uithoudingsvermogen, kracht rug-buikspieren, balans of stabiliteit) en wordt via een meting uw startniveau bepaald. Vervolgens wordt er voor u een individueel trainingsprogramma opgesteld. Dit programma is maatwerk. Gedurende de trainingsperiode wordt in overleg het programma verder aangepast.

  Veilig en verantwoord sporten
  Als u veilig en verantwoord wilt sporten of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen, is Medische Fitness iets voor u!

  medische fitness

  De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

  Eva van de Riet

  Jaap Caron

  Direct contact opnemen

  Wilt u uw hobby, sport of werk ook snel weer oppakken?
  Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met u aan de slag voor snel en efficiënt herstel.