Geriatrische fysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut draagt zorg voor preventie, advisering en behandeling van kwetsbare ouderen, cliënten met een hoge biologische leeftijd en complexe gezondheidsproblematiek veelal met een atypische en onduidelijke presentatie.

Hij richt zich op het dagelijks bewegen van de cliënt in zijn leefomgeving en streeft naar het behouden of vergroten van de zelfredzaamheid als belangrijke voorwaarde voor de kwaliteit van leven en voor participatie in de samenleving.

Neem direct contact op.

  Wanneer geriatrische fysiotherapie?

  Het dagelijks leven thuis wordt lastig wanneer een ziekte of aandoening u beperkt in uw bewegingen. U bent bijvoorbeeld slecht ter been en kunt niet meer zonder hulpmiddel lopen. U durft niet meer goed te fietsen. U kunt moeilijk uit uw stoel of bed komen. Of u durft de trap niet meer op. De verzorging van uzelf en het doen van uw huishouden worden een probleem.

  Misschien komt u uit het ziekenhuis, verpleeghuis of revalidatiecentrum en heeft u nog therapie thuis nodig. Uw partner of een familielid, die voor u wil blijven zorgen, wil goed leren omgaan met uw lichamelijke beperkingen.

  geriatrische fysiotherapie

  De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

  Wouter Mannaerts

  Direct contact opnemen

  Wilt u uw hobby, sport of werk ook snel weer oppakken?
  Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met u aan de slag voor snel en efficiënt herstel.