Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Hij of zij adviseert, begeleidt en behandelt mensen met lichamelijke klachten of beperkingen. Dat kan gaan om blessures, klachten door overbelasting, klachten ten gevolge van een operatie, ziekte of ongeval,of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Neem direct contact op.

  De eerste afspraak & behandelvormen

  De eerste afspraak
  Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van de klacht door vragen te stellen en vervolgens een lichamelijk onderzoek te doen. Op basis daarvan stelt de fysiotherapeut een persoonlijk behandelprogramma op. Dit behandelplan is maatwerk.

  Verschillende behandelvormen
  Bij Corpus vormt oefentherapie een belangrijke behandelvorm gedurende de behandeling . Deze therapie is bedoeld om door middel van oefeningen de spieren te versterken, de lichaamshouding te verbeteren, gewrichten te mobiliseren, de ademhaling te verbeteren, de circulatie te bevorderen, het uithoudingsvermogen te vergroten of lichaamsdelen te ontspannen.

  Daarnaast heeft de fysiotherapeut ook de mogelijkheid om andere behandelvormen toe te passen, zoals massage, mobilisatie en tapen.

  De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

  Wouter Mannaerts

  Eva van de Riet

  Peter van Groesen

  Paulien Wildhagen

  Toon Voskens

  Jaap Caron

  Direct contact opnemen

  Wilt u uw hobby, sport of werk ook snel weer oppakken?
  Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met u aan de slag voor snel en efficiënt herstel.