ClaudicatioNet

ClaudicatioNet is een landelijk dekkend netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (PAV) ook wel etalagebenen genoemd. ClaudicatioNet streeft naar transparante, doelmatige en hoogwaardige zorg voor deze patiënten. Hiervoor werkt ClaudicatioNet samen met diverse beroeps- en patiëntenverenigingen.

Geborgde kwaliteit

ClaudicatioNet therapeuten bieden gesuperviseerde looptherapie aan patiënten met PAV en onderscheiden zich door het begeleiden van patiënten in het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl. De kwaliteit van de behandeling wordt geborgd door een set aanvullende kwaliteitsvoorwaarden waaraan ClaudicatioNet therapeuten voldoen. Op deze manier is voor elke patiënt met PAV in Nederland de beste, conservatieve zorg beschikbaar.

Paulien Wildhagen

Paulien Wildhagen is sinds 2008 gespecialiseerd in het geven van looptherapie. Zij heeft al vele mensen geholpen met vaak spectaculaire resultaten. Om voor vergoeding van deze behandelingen in aanmerking te komen heb je een verwijzing nodig van de huisarts. De behandelingen worden dan volledig vergoed uit het basispakket.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op www.etalagebenen.nl

Direct contact opnemen

Wilt u uw hobby, sport of werk ook snel weer oppakken?
Neem dan nu contact met ons op en wij gaan samen met u aan de slag voor snel en efficiënt herstel.