Ik ben bij Wouter en ik blíjf bij Wouter!

09-05-2017

Meneer De Rooij is sinds zijn 64e Parkinson patiënt. Inmiddels is hij 73 jaar en al die tijd bezoekt hij Wouter Mannaerts van Corpus Fysio voor het beperken en verminderen van zijn klachten.

 


Meneer De Rooij vertelt: “Al jaren kom ik bij Corpus. In de winterperioden oefen ik onder begeleiding van Wouter twee keer per week een vastgesteld programma af in de trainingsruimte. Dat bevalt heel goed. Ik waardeer zijn persoonlijke aandacht. Hij houdt rekening met mijn doelen en hij is erg vakkundig. Hij weet mij bovendien goed te motiveren. Zo heeft hij mij een stappenteller aanbevolen en aangeraden om iedere dag 6.000 stappen te lopen. Dat lukt over het algemeen goed! Ik ben altijd welkom om zelfstandig te komen oefenen. Als ik klachten heb dan maakt hij altijd meteen tijd om me te onderzoeken en behandelen. Ik ben bij Wouter en ik blíjf bij Wouter!”

 


Wouter is als fysiotherapeut aangesloten bij ParkinsonNet, een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in het begeleiden van Parkinson patiënten. Door het netwerk is Wouter in staat om snel te schakelen met aangesloten neurologen en andere specialisten. Meer informatie vindt u hier of op Parkinsonnet